Wie zijn wij

Fun4All, uw maatschappelijke partner met sportieve oplossingen.
Wij bieden activiteiten waarin sport, plezier en persoonlijke ontwikkeling centraal staan.
Correcte omgangsnormen en sociaal verantwoord gedrag zijn hierbij speerpunten.

Wij maken hierbij gebruik van de STAR-Methode. (Meer lezen over STAR-Methode.)

Roel, Fun4All, star, gedrag, beweging, school, werk

Roel Stuifmeel

Eigenaar

Ik ben Roel Stuifmeel. (1976)

Ik heb een CIOS opleiding afgerond en ben afgestudeerd bewegingsagoog. Met meer dan 30  jaar ervaring in basketbal. In 2003 ben ik begonnen met maatschappelijke clinics binnen eredivisie basketbal in Bergen op Zoom. En sinds febr. 2011 ben ik eigenaar van Fun4all.

Ik vind het ontzettend leuk om via interactieve bewegingsactiviteiten mensen bewust te maken van hun gedrag. Als je al meer dan 20 jaar dit soort lessen geeft leer je ontzettend veel over mensen en hun gedrag. Daarom hebben we de STAR–methode verdiept i.s.m. met de Nederlandse Basketbal Bond.

Ik zeg altijd dat ik het mooiste beroep ter wereld heb en daar bedoel ik mee dat geen dag hetzelfde is. Mensen zijn uniek maar gedrag is een keuze en dus beïnvloedbaar.

Inmiddels zijn we zo gegroeid dat we niet alleen maar clinics aanbieden maar ook actieve interventies/trainingen waarbij persoonlijke ontwikkeling en bewustwording centraal staan. Dit in combinatie met competenties of groepsdynamica.

Dankbaar ben ik elke dag dat ik zoveel inspirerende mensen tegenkom !

Thom Hilt

STAR Docent

Ik zal me even voorstellen. Ik ben Thom Hilt, 26 jaar en kom uit Breda. En ik ben docent STAR. Voor ik hierop verder ga zal ik nog even wat over mijn verleden vertellen.

Mijn droombaan is altijd geweest om de nieuwe Arjan Robben te worden, maar daarvoor beoefende ik de verkeerde sport. Ik ben begonnen met volleybal en daar heb ik de jeugdselectie gehaald. Mijn studie heb ik afgerond als docent lichamelijke opvoeding. Tijdens mijn studie is er gevraagd of ik me meer in het gedrag van de leerling wilde verdiepen.

Samen met mijn functie als docent kan ik ook met trots zeggen dat ik docent STAR ben. In de jaren dat ik ervaring heb opgedaan als docent ben ik me steeds meer gaan interesseren in gedrag. Gedrag komt namelijk ergens vandaan, maar waarvandaan? Wat doet gedrag met iemand en hoe kan je daar op een positieve manier invloed op uitoefenen.

Toen ben ik in contact gekomen met Roel van Fun4All die mij enthousiasmeerde over STAR. Dit had mij aan het denken gezet. Gedrag wordt door middel van STAR bespreekbaar gemaakt. Door het bespreekbaar te maken en een eigen visie aan te laten koppelen worden mensen bewuster. Gecombineerd met sport kan je de visie versterken, waardoor je een mooie combinatie krijgt van gedrag en sport. Ik geloof erin dat STAR kan bijdragen aan een positieve ontwikkeling van een mens.

‘’STAR zet mij aan het denken JOU ook?’’

Fun4All, star, gedrag, beweging, school, werk, Roosendaal

Fun4All & STAR methode

Lees meer over deze methode

Doelgroepen

Onderwijs & bedrijfsleven

Wie zijn wij

Roel Stuifmeel & Thom Hilt

Projecten en referenties

Berichten van  klanten