Uw verhaal

Zelf een referentie schrijven of uw verhaal over de samenwerking en projecten met Fun4All vertellen.  Klik hier

 
 

Referenties

Fun4All heeft met succes voor de volgende opdrachtgevers gewerkt:

Onderwijs in de gemeenten:
Den Haag, Amstelveen, Purmerend, Utrecht, Eindhoven, Den
Bosch, Roosendaal, Bergen op Zoom, Vlissingen, Middelburg,
Goes, Oudenbosch, Rucphen, Etten-Leur, Leerdam, Hellendoorn,
Nieuwpoort, Dordrecht, Nijmegen, Enschede, Kampen, Tilburg,
Sittard, Avenhorn, Kapelle, Reimerswaal, Rotterdam, Veldhoven,
Oosterhout, Hillegom en Amsterdam

Instellingen:
Ziekenhuis Lievensberg Bergen op Zoom

Jeugdinrichtingen:
Spijkenisse, Zeist, Overberg, Rotterdam en Middelburg

Organisaties/bedrijven:
Wonen West-Brabant, Start People, Inofec Kantoormeubelen,
Stichting Gezond Gewicht, Victory for Life, Nederlandse Hartstichting,
Nederlandse Basketball Bond, NOC*NSF, Amstelveens Sportbedrijf, Stichting BOTS Tilburg, Mission Olympic, PWC, De Grote Clubactie, Mondiaal Centrum Maastricht, SWH Helmond, ROC West-Brabant, SenRrotterdam, Zorgen en Zekerheid Leiden

Meer lezen

Scholen omarmen Fun4All

 

Inmiddels maken meer dan 30 scholen in het basis en voorgezet onderwijs binnen de regio’s Roosendaal, Bergen op Zoom, Breda, Haarlem, Hoofddorp, Amstelveen, Alphen aan den Rijn, Zoetermeer en Leiden gebruik van de trainingen van Fun4All. Stuifmeel werkt met STAR-docenten die voor de volle 100% op een lijn liggen met zijn visie. ‘’Alle docenten van Fun4All staan voor hetzelfde. Onze missie is identiek en dat maakt ons ook zo succesvol. Het maakt in principe niet uit welke docent we naar welke school gaat. We besteden zelf ook veel aandacht aan optimalisatie van ons trainingsaanbod waarbij (zelf)reflectie hoog in het vaandel staat. Alleen dan blijven we stappen maken!’’, besluit de enthousiaste eigenaar van Fun4All.

Succesverhaal uit de praktijk

 

Obs Die Heenetrecht uit Oud-Vossemeer omarmt de trainingen van Fun4All. Na een korte kennismaking twee jaar geleden, zijn zij in schooljaar 2017-2018 intensief aan de slag gegaan met de kernwaarden STAR, onder sportieve leiding van Roel Stuifmeel van Fun4All. De leidinggevende van deze school schalt maar wat graag de loftrompet als het gaat om de geboekte resultaten.

‘’Roel heeft ons team, onze leerlingen en de ouders aangezet tot nadenken over wat sportiviteit,teamwork, acceptatie en respect nou eigenlijk betekent. En welke waarde we daaraan hechten en welk gevolg dat heeft voor ons eigen doen en laten.Met het team van onze school heeft Fun4All zich keihard ingezet om de blik op onszelf te richten. Welk gedrag -welke handelingen die we zelf doen en/of toestaan- maakt dat de omgang met elkaar prettig, sociaal en voor eenieder veilig verloopt?

Op een actieve ouderavond heeft Fun4All de link tussen thuis en school weten te leggen. Veel ouders en verzorgers zijn die avond naar huis gegaan met enkele handvatten voor thuis, inzicht in wat we op school doen, maar vooral met een hoofd vol vragen. Deze vragen gaan over hun eigen gedrag.
Wat doe ik, waardoor het gaat zoals het gaat thuis. En wat wil ik veranderen?De leerlingen zijn elke keer weer enthousiast als Roel komt. In een actieve en sportieve les weet Roel de kinderen aan te zetten tot zelfreflectie, interactie en zicht op de ander. Er is zichtbaar een gedragsverandering gekomen door de inzet van Roel. Er zijn veel minder kleine ruzietjes, er veel meer begrip voor het gedrag van de ander en de kinderen zijn veel beter aan te spreken op hun gedrag. STAR is door de hele school bekend. STAR geeft handvatten voor het uitzetten van een eenduidig beleid op omgaan met elkaar en elkaars spullen. STAR biedt een uitdagende setting waarin we elkaar ontmoeten, beter leren kennen en begrip voor elkaar leren krijgen. De samenwerking met Fun4All verloopt prettig. Roel staat open voor wat de school wil, is duidelijk en direct in het benoemen van de dingen die hij ziet en geeft concrete verbeteracties aan. We werken dan ook graag de komende schooljaren verder samen met Roel aan ons pedagogisch klimaat en de sociaal emotionele ontwikkeling van de kinderen. Ook de leerkrachten zijn lovend.Zij zien de pauze nu weer als een gezellig moment waar de kinderen samen spelen en elkaar aanspreken op hun gedrag. Dit is weleens anders geweest, toen werden zij steeds ingezet als politieagent. Ook de ouders beleven de trainingen als positief en merken dat hun kinderen steeds beter zelfstandig werken in de centrale ruimtes. Toen het leerplein er net was, was het veel luidruchtiger. Nu werken ze daar samen, met plezier en betrokken aan hun taken.”

Melanchthon Prinses Irene vmbo

Rotterdam

Erg enthousiast over deze workshop die goed paste in onze twee "zorgstudiedagen" op school met als thema passend onderwijs.

Door deze actieve workshop konden we een goede balans aanbrengen tussen luisteren, theorie, praten en ACTIE!!

En Roel heeft voor heel wat actie gezorgd. Door middel van allerlei oefeningen met een basketball werden we op een ongedwongen manier bewust van ons handelen in de klas en het effect hiervan op onze leerlingen.

Buiten dat deze workshop zorgde voor een stuk bewustwording bij onszelf hebben we als team ook erg gelachen. Roel zorgt met zijn (sportieve) kennis en kunde voor een goede combinatie tussen inhoud, ontspanning, samenwerken en actief bezig zijn op een prikkelende manier. Zeker aan het eind ging het lekker los.

Marloes Poot

Fun4All, star, gedrag, beweging, school, werk

ZZ Leiden en Fun4all slaan handen ineen met het aanbieden van maatschappelijke STAR trajecten.

 ‘’Interactieve trainingen zorgen voor gedragsverandering rondom maatschappelijke kwesties’’

Op veel scholen in Nederland zijn thema’s als pesten, omgaan met geld, bewegingsarmoede en overgewicht een hot item. Hoewel er talloze lesprogramma’s zijn rondom deze problematieken worden er vaak nauwelijks structurele resultaten bereikt en vallen deelnemers terug in hun oude gedragspatronen. ZZ Leiden eredivisionist i.s.m. Fun4All heeft een STAR traject waarin we de rolmodellen van de topsport koppelen aan de maatschappelijke thema’s van nu. Interactieve STAR-trainingen boeken blijvende resultaten op basisscholen en het voortgezet onderwijs. Het unieke van dit concept is dat zowel de jongeren, docenten als ouders betrokken worden in deze trainingscyclus. Bij alle deelnemers ligt de focus op het stimuleren gezonder te leven door structureel te bewegen en de juiste keuzes te maken in omgang en gedrag naar derden met als uiteindelijk doel gedragsverandering te realiseren.

Zorg en Zekerheid Leiden eredivisionist heeft een unieke samenwerking met Fun4all welke al jaren vergelijkbare trajecten verzorgd in vooral de Zuid Westhoek van Nederland.

ZZ Leiden heeft de expertise van Fun4all ingevlogen om samen dit soort maatschappelijke trajecten vorm te gaan geven.

Eigenaar van Fun4All is Roel Stuifmeel, een gedreven ondernemer en gedragsprofessional die zich al sinds midden jaren negentig bezighoudt met sportactiviteiten in combinatie met gedragsproblematieken.

Roosendaler Roel Stuifmeel start met clinics gedragsverandering op basisschool De Klimroos

Alfred de Bruin 22 mrt.   Bron: BN DeStem

ROOSENDAAL - Roosendaler Roel Stuifmeel geeft met  zijn bedrijf Fun4All clinics gedragsverandering bij scholen en bedrijven in heel Nederland. Vrijdagmiddag is hij met de eerste lessen voor 5 klassen van basisschool De Klimroos in zijn woonplaats begonnen.

 

Uw referentie/verhaal over de samenwerking met Fun4All

Vertel ons uw verhaal zodat wij nieuwe klanten kunnen inspireren over uw samenwerking met Fun4Al.

Versturen
Fun4All, star, gedrag, beweging, school, werk, Roosendaal

Fun4All & STAR methode

Lees meer over deze methode

Doelgroepen

Onderwijs & bedrijfsleven

Wie zijn wij

Roel Stuifmeel & Thom Hilt

Projecten en referenties

Berichten van  klanten