Tackels & Touchdowns

kidsDit is een vorm van American football die voornamelijk gespeeld wordt in de Verenigde Staten en Europa. De spelregels zijn vergelijkbaar met de regels van het reguliere American football, met het grote verschil dat bij Tackels and Touchdowns spelers niet getackeld of geblokt mogen worden. In plaats daarvan draagt iedere speler een vlaggetje of lintje, dat met klittenband bevestigd is aan een riem. Spelers kunnen de baldrager stoppen door de vlag of het lintje van de speler af te pakken en deze op de grond te gooien. Deze spelvorm heeft minimaal fysiek contact en is hierdoor uitermate geschikt voor kinderen.

Pakket Tackels & Touchdowns is een American football georiënteerde clinic, waarbij een reeks van laagdrempelige maar zeer uitdagende oefeningen elkaar opvolgen in rap tempo met veel humor en muziek. Dit pakket is toegankelijk voor jong en oud, vanaf 6 tot 96 jaar.

Deze clinic wordt uitgevoerd  door echte professionals van het Nederlands American Football team! Zij weten precies hoe ze het allerbeste uit  jou kunnen halen.