Referenties

Leiden on Tour in Zoetermeer

Leiden on tourDe basketballclinic van Leiden on Tour op 4 december jl in Zoetermeer was in volle gang toen de deelnemers en Marvin en Roel van Fun4All verrast werden met een bezoek van de Pieten van Sinterklaas. De handen vulden zich met pepernoten en het basketbal was even vergeten. Maar ze waren weer snel bij de les toen Arvin Slagter en Tony Gallo van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball binnenkwamen. 

Onder leiding van Roel en Marvin lieten de kinderen aan de eredivisiespelers zien hoe goed ze al konden basketballen. Ook de Pieten lieten zich van hun beste basketbalkant zien. Na afloop werden Tony en Arvin bestormd door de kinderen voor een handtekening.

Ariane Groeneweg

Gymlessen en naschoolse activiteit

Marvin en Roel van Fun4all hebben op onze 8 basisscholen in de gemeente Bernisse basketbal clinics verzorgd als vervangende gymles.

De kinderen en de leerkrachten vonden het GE-WEL-DIG! Ze hadden er heel veel plezier in en het maakte niet uit hoe groot de groepen waren. De lessen waren gevarieerd en de kids bleven geboeid!

Echt een aanrader!!

Gaëlle Zuidema- Brede school coördinator
Brede School Bernisse

Melanchthon Prinses Irene vmbo, Rotterdam

Erg enthousiast over deze workshop die goed paste in onze twee "zorgstudiedagen" op school met als thema passend onderwijs.

Door deze actieve workshop konden we een goede balans aanbrengen tussen luisteren, theorie, praten en ACTIE!!

En Roel heeft voor heel wat actie gezorgd. Door middel van allerlei oefeningen met een basketball werden we op een ongedwongen manier bewust van ons handelen in de klas en het effect hiervan op onze leerlingen.

Buiten dat deze workshop zorgde voor een stuk bewustwording bij onszelf hebben we als team ook erg gelachen. Roel zorgt met zijn (sportieve) kennis en kunde voor een goede combinatie tussen inhoud, ontspanning, samenwerken en actief bezig zijn op een prikkelende manier. Zeker aan het eind ging het lekker los.

Marloes Poot
Melanchthon Prinses Irene vmbo