Even voorstellen

Fun4all bollenFun4All, uw maatschappelijke partner met sportieve oplossingen.
Wij bieden activiteiten waarin sport, plezier en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Correcte omgangsnormen en sociaal verantwoord gedrag zijn hierbij speerpunten.

Maatschappelijke thema’s gaan bij ons hand in hand met humor en sportiviteit. Onze activiteiten staan garant voor een leerzame en leuke ervaring geschikt voor elke doelgroep.

Wij hanteren hierbij de STAR-methode. Een beproefde en erkende methode die is ontwikkeld door NOC*NSF, en erop is gericht om via sport maatschappelijke thema’s op een speelse, doch effectieve wijze onder de aandacht te brengen bij jong en oud.
Het mooie van Fun4All is dat scholen, bedrijven en/of instanties hun steentje aan de maatschappij kunnen bijdragen door één van onze pakketten te selecteren. Op deze manier kunt u maatschappelijk verantwoord ondernemen, wordt gewerkt aan normen en waarden en bezorgt u uw medewerkers, leerlingen of deelnemers een onvergetelijke tijd!

Missie:

Maatschappelijke thema’s als gezondheid, voeding, keuzegedrag, spiegelgedrag, sociaal wenselijk gedrag, drank- en drugsgebruik, individualisering en in het geval van kinderen ook onderwerpen als pesten en overgewicht worden aan de kaak gesteld.
Centraal in onze aanpak staan groepsdynamica en de intermenselijke relaties.